Algemene informatie

Accommodatie

Tennispark de Hofstede

Vanouds bekend als een gezellig en gastvrij familiepark in een mooi stuk natuur van Rijswijk. Een plek waar TVI zich al jaren thuis voelt en waar de TVI leden het vooral heel gezellig onder elkaar willen hebben, spelen in een clubcompetitie op verschillende speelsterktes en spelen geen KNLTB-competitie.

De clubcompetitie loopt ieder jaar van begin april tot eind september en daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan 2 à 3 clubtoernooien.

Het park beschikt over 11 gravelbanen waarvan 7 met verlichting zodat er iedere avond tot 22.00 uur gespeeld kan worden.

In het clubhuis “De Boerderij”, een monumentaal pand uit 1880, kan na het tennissen een drankje en een hapje genuttigd worden  op het sfeervolle terras.


Routebeschrijving

Ons tennispark is bereikbaar;

Per auto:

Vanuit Den Haag/Rotterdam/Amsterdam:

Rij vanaf de Huis te Landelaan de Van Vredenburchweg in. Aan het einde links.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Per openbaar vervoer: 

Tennispark De Hofstede is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

Vanaf de halte is het maximaal 10 minuten lopen.


Sponsoring

Geen sportvereniging kan tegenwoordig meer bestaan zonder de steun van sympathisanten. Zo ook Tennisvereniging Internationaal niet. Uiteraard betalen de leden contributie voor het beoefenen van hun sport. Maar zonder extra inkomsten is het niet mogelijk voor ons als vereniging om te kunnen overleven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsors.

Naast het steunen van onze sportvereniging is sponsoring een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten in de regio.

Heeft u of uw bedrijf interesse in sponsoring van onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via (emailadres) en dan helpen wij u graag!

Staat uw of de naam van uw bedrijf binnekort ook op onze homepage?